Què fem | Fusteria Masferrer
15297
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15297,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Què fem

Fusteria per a indústria

Fabricació de models per a fusteria industrial

Un dels punts forts de Fusteria Masferrer és la construcció de models en fusta per a la posterior fabricació de motlles sobre els que es realitzaran tot tipus de peces en altres materials. El teixit industrial de la zona es beneficia de la nostra experiència i maquinària en aquest ram per millorar qualitat i rapidesa en la fabricació dels seus productes.

Fusteria de la llar

Tancaments interiors

Dissenyem, fabriquem i instal·lem en fusta els millors tancaments per l’interior de casa vostra. El millor disseny i qualitat estan assegurats.

Tancaments exteriors

Les finestres i tancaments per exterior de Fusteria Masferrer asseguraran un ambient agradable i amb gran estil per gaudir amb família i amics dels vostres espais a l’aire lliure.

Cuines a mida

Cada vegada més, la cuina és un dels espais de la llar on passem més estona. A Fusteria Masferrer us ajudem en la reforma de la vostra cuina perquè en podeu gaudir en companyia dels vostres. Cuines pràctiques i fetes a mida per a cada un dels nostres clients.

Mobiliari a mida per a interior i exterior

Fabricació pròpia amb tot tipus de moble tant per interior com per exterior. Fustes, colors, dissenys i acabats de la millor qualitat per satisfer els nostres clients més exigents.

Materials i tonalitats ens ajudaran a crear l’atmosfera que necessites a casa.

Panelats de paret i sostre

Disposem de la tecnologia, els mitjans i l’experiència necessaris per a poder-vos suministrar tot tipus de panelat per a paret i sostre.

Consulteu el nostre ampli catàleg o aporteu les vostres idees en aquest camp. Els resultats són sempre agradablement sorprenents.

Porxos i estructures de fusta

A Fusteria Masferrer estem també especialitzats en la construcció en fustes de gran qualitat i durabilitat d’espais exteriors de la llar. Porxos i estructures de fusta amb gran estil per gaudir al màxim dels vostres expais exteriors.

Tarimes exteriors

Per poder “vestir” els vostres espais exteriors res millor que les tarimes especials que et podem oferir a Fusteria Masferrer. Terrasses, piscines, patis… qualsevol dels vostres espais guanyaran en estètica i pràctica amb les nostres tarimes.

Mecanitzats CNC

Amb la tecnologia CNC (Control Numèric per Computadora), podem establir quina posició ha de tenir la peça de fusta dissenyada dins la màquina.

Podem oferir el millor servei en totes aquelles peces que requereixen del mecanitzat amb CNC, a més de comptar amb la maquinària necessària per poder satisfer els diferents requisits en l’elaboració d’aquest tipus de peces.

La nostra gran experiència en el sector de la fusta i especialment en la fabricació de tot tipus de mobles, ens permet ser referents en el sector per resoldre tot tipus de projectes d’una manera eficient i ràpida.

Restauració

Restauració

Si teniu algun moble o element de fusta amb valor sentimental i que necessita ser restaurat, et podem ajudar.

A Fusteria Masferrer realitzem actuacions de prevenció, encaminades a assegurar la conservació de l’objecte. Actuem respectant els principis de la conservació per a restaurar l’objecte per al seu ús.

Els nostres treballs es realitzen de forma tradicional, amb tractaments diferents en cada un dels casos, minimitzant al màxim les actuacions, evitant d’aquesta manera, una pèrdua de l’originalitat i de la integritat de la peça.

Us aconsellarem perquè pugueu decidir la solució mes pràctica i farem el servei de restauració dels seus mobles.

Camperització

Camperització de tot tipus de furgoneta

Fem tot tipus de transformacions i adaptacions de mobiliari i complements per vehicles “camper”, caravanes i autocaravanes.

Entra al món del “camper” de la mà de: